יחסים בזמן מוגבלות פיזית

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

06/06/2001 | 18:43 | מאת: יהודה

לפורום אני עם פריצת דיסק וכאבים חזקים. מושבת כחודשיים מעבודה וממין. האם יש רעיון לתנוחה או כל דבר שיכול לסייע? תודה יהודה.

06/06/2001 | 19:36 | מאת: דני אחר

אני סבור שפעילות מינית יכולה להיות מסוכנת לגב שלך - אתה צריך לשאול את האוטופד!. בכל אופן אם מאד קשה לכם להתנזר אני יכול להציע א. שבת זוגך תביא אותה לאורגזמה ע'י לטוף ועסוי עדין של אבר המין שלך - ואתה תביא אותה לידי אורגזמה ע'י לטוף עדין ועשוי עדין!! של הדגדגן שלה. צריך בשני המקרים להיעזר בחומר סיכה למשל KY-GEL שנמכר חופשי בסופרפארם. אם גרוי הדגדגן לא מספיק אפשר לרות עם האצבע (ציפורן קצוצה לגמרי) באופן פנימי. רוב העצבים של האישה מרוכזים בדגדגן ובשנים שלושה הסנטימטרים בפתח הואגינה. ב. אם זה לא מביא לתוצאות הגבר יכול לשכב כמעט בלי תנועה והאשה שמה את ברכיה מעליו כך שאברי המין פונים זה לזה. עכשיו אפשר להחדיר את אבר המין של הגבר כמעט ללא תנועות נוספות מצדו. שיטה זו לדעתי עשויה להצליח אבל גם עלולה לעורר כאבים ולהזיק.

09/06/2001 | 11:06 | מאת: דר' דב סמואל

פריצת דיסק מגבילה את התנועתיות המישגלית.שכיבה על הגב עוזרת.

מנהל פורום סקסולוגיה