כאבים בזמן קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

06/06/2001 | 16:37 | מאת: ליאת

בזמן שאני מקיימתיחסי מין עם חבר שלי אז מתחיל לשרוף לי בפות וכאבים נוראים וגם לאחר מכן זה ממשיך והייתי אצל רופא נשים ושום דבר לא עזר לי ממה שהוא נתן לי (אני מטפלת בדבר כבר בערך שנה) מקווה שתעזרו לי

06/06/2001 | 18:24 | מאת: שושי

ליאת יקרה, קרוב לוודאי - לפי מה שאת מתארת - שאת סובלת מתופעה הקרויה וסטיבוליטיס (דלקת מבוא העריה). אני מציעה לך, בשלב ראשון, לעשות "חיפוש באתר" לפי הערך "וסטיבוליטיס", ואח"כ אם יהיו לך שאלות נוספות, עדיף להפנותן לרופאי הפורום לרפואת נשים. בהצלחה!

06/06/2001 | 19:39 | מאת: דני אחר

ובכל אופן לא לקיים יחסי מין בלי חומר סיכה כגון KY-GEL שנמכר חופשי בסופרפארם או עוד יותר טוב עם קונדום שיש בו חומר סיכה.

09/06/2001 | 10:59 | מאת: דר' דב סמואל

יש לישלול זיהום נרתיקי ע"י רופא נשים.אם נשלל-יש לטפל בעית היובש -ע"י שיפור הריגוש ואולי קרם סיכה.

מנהל פורום סקסולוגיה