קשיי שפיכה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

07/01/2001 | 01:58 | מאת: סתיו

בן 80 מושתל 3 piece מזה 5 שנים מקיים יחסים אחת לשבוע ( ואף יותר אם זה תלוי בי) בלהט רב נהנה מאוד וכן גם בת הזוג שאיתה אני 3 שנים. במשך תקופה ארוכה סבלתי מקשיי שפיכה אבל הדבר השתפר ולעתים קרובות הגעתי לשפיכה אבל לאחרונה הבעיה חזרה. אציין שלא חלה ירידה במשיכה הגופנית אני מאוד להוט לקיים יחסים. אציין גם שיש בעיית העדר חיכוך מספיק, אני חש גירוי רק בראש הפין crown בפתח הפות בעת החדירה אבל לא לאורך הפין. לצערי הרב אינני בשר חמורים ולא מגיע עד מגע עומקי שאני חש שאולי היה מעלה את הגירוי. אני יודע בוודאות שהתקצרתי כתוצאה מההשתלה וניפוח מקסימלי של המנגנון האבר מתעקם לצורת סינוס. עובדת גילי המתקדם אינה צריכה להטעות אני מאוד נמרץ vigorous בכלל ומינית במיוחד אפילו עד כדי פראות. אנא עזרו

07/01/2001 | 23:45 | מאת: ירון

תפסת מרובה לא תפסת . מה לעשות זה הגיל נסה חומצות אמינו וטיפול בביומגנטים אשר ימסו לך את ההסתידויות באבר ויגרום לייצור מוגבר של תאי זרע ותשיב ימיך כקדם

09/01/2001 | 11:48 | מאת: רופאי קליניקה און

שלום רב! שמחתי לשמוע שהינך אוהב סקס. נכון-אין גיל לאהבה! לא ציינת פרטים לגבי העבר שלך:ערמונית(מוגדלת/לא מוגדלת/עברת TURP ) תרופות שהינך נוטל באופן קבוע(נגד דיכאון וכאלה) האם הינך סובל מהפרעות זיקפה ו/או הינך מטופל בגין כך(הזרקות?) אשמח לעזורך

מנהל פורום סקסולוגיה