אין אונות

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

17/03/2001 | 23:33 | מאת: סקורפיו

שלום רב , קראתי היום מאמר בעיתון לגבי תרופה גvרא שיש לה 87% הצלחה בתרופה יומית ויש לה השפעה יומית . ושאלותיי הן : 1. האם צריך מרשם רופא לכך? 2.האם זה בטוח לשימוש? בתודה מראש , סקורפיו .

20/03/2001 | 16:33 | מאת: רופאי קליניקה און

שלום רב! לפי הכתוב על האריזה זה תוסף מזון וזה לא דורש שום מרשם.באותה מידה עלי לציין שכל מה שהם מציינים כתחולה לא אמור באמת לעזור , אלא לפתור יותר בעיה פסיכולוגית. במידה והכדור עוזר-סביר להניח שזה כבר לא רק צמחים וזה כבר חייב השגחת רופא. בקש יותר אינפורמציה מהיצרן. כל טוב

מנהל פורום סקסולוגיה