יעוץ עם תוכלי לעזור לי

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

24/11/2016 | 14:17 | מאת: ארז

שלום לך עם תוכל לעזור לי בבעיה שיש לי כבר חודשיים אני לפני 3 חודשיים היה לי דלקת בדרכי השתן ואחרי שבוע כאבי תופת בפין הלכתי לאורולוג ועשה לי בדיקה רקטלית ואמר דלקת בערמונית קיבלתי ציפרודקס אנטיביוטקה לחודש והגירוי בקצה הפין לא עובר אמר שאין מה לעשות נתן פרימקסון לחצי שנה הלכתי ליעוץ אצל מומחה והוא טען שאין דלקת ולא היה דלקת לפי התסמינים שסיפרתי לו ואמר לי שזה משהו עצבי ופסיכולוגי ותן לי אלטרולט 10 מג אני ממש אובד עצות לא קיימתי יחסים כבר 3 חודשים כי זה מציק לי ללא הפסקה כול הבדיקות למחלות מין הכול תקין גם הסיטי והאולטרסנד שאלתי . יכול להיות שזה עצבי והאם יש איזה רופא שיכול לעזור לי והאם ניתקלת בבעיה כזאת גירוי שלא עוזב אותי לרגע ממש מפריע לי לתפקד תודה בבקשה עם תוכל להמליץ לי מה לעשות

אם נבדקו כל האפשריות הרפואיות-כמו אורולוג, נירולוג, רופא עור ומין.אז כנראה שיש משהו רגשי שעדין משליך על ההגוף

מנהל פורום סקסולוגיה