לא מצליח לגמור בפנים.

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

09/11/2016 | 21:20 | מאת: משה

בן 32 ,יש לי ocd בנוני קל(נוטל כדורים פריזה וכ"ו כבר מגיל 19-20),התחלתי לנסות ולקיים יחסי מין בגיל 20 ובפעמים הראשונות לא עמד לי בכלל כי הייתי מוטרד מאיזה מחשבה טורדנית של OCD,אבל בפעמים הבאות לא הייתי מוטרד בכלל ולא התרגשתי ולא עמד לי. לא היו לי קשרים רצינים בכלל (של מעל חודש חודשיים) ולא סטוצים ,בשנים האחרונות נודע לי על זריקות לפין שמעמידות אותו (ניסיתי לפני ויאגרה וזה לא עזר) וזה עזר,אבל נסיתי כמה פעמים את זה אצל זונות והייתה זיקפה ולא גמרתי בפנים אפילו שהיא עשתה לי ביד,לא הרגשתי כלום,ובבית שאני מאונן אני גומר. לפני שהייתי אצל הזונות שתיתי קצת אלכוהול (אולי 100 מ"ל וודקה עם אקסל) ככה שלא הרגשתי שיכור בכלל,השאלה שלי למה אני לא גומר בפנים שאני באקט מיני עם זונה?בגלל שאולי קצת שתיתי אלכוהול?או שכמו שסקסולוג אמר לי בפגישה לפני כמה שנים שאני צריך להיות בקשר רציני עם בחורה ויבוא מתוך אהבה,ולעשות את זה לאט לאט ומסודר. אשמח לתשובה מקצועית..האם ללכת שוב לנערת ליווי ? או לנסות להכיר משהי רצינית ומשם להתאהב ??להשקיע יותר במשחק במקדים?

09/11/2016 | 21:41 | מאת: משה

רציתי להוסיף שלא יצא לי לגמור בכלל עם אישה,ככה שאפשר להגיד שאני בתול.

ללכת לזונה זה אף פעם לא תחליף לקשר זוגי. זונה זה משהו של סיפוק היצר בדרך המהירה ביותר, שהיא לא אוננות. ללא ספקקשר זוגי מספק ובטוח יתן מענה טוב לבעיה של שפיכה מעוכבת.

מנהל פורום סקסולוגיה