התנהגות מינית וחוסר חשק

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

06/11/2016 | 12:38 | מאת: ריטה

שלום. אני בת 28 ואני ובעלי נשואים חודשיים ויחד 4 שנים. בעלי הוא טיפוס שלא מפגין יותר מדי רגש, ואין לו צורך באינטימיות שהיא לא למטרות סקס רוב הזמן. חשוב לציין כי חיי המין שלנו לא טובים וזה ברור לי כי אין לי חשק מיני ואנחנו כמעט ולא שוכבים בגלל זה. יש לי בעיות לחוות אורגזמה וגומרת רק מחיכוך מסויים ולא נהנית כמעט מחדירה, שזאת בעיה בפני עצמה(לא נהנית מלעשות ביד בכלל, לא נהנית מזה שהוא יורד לי בכלל בכלל). אני לא צריכה סקס כדי להתקיים ויותר חשוב לי אינטימיות, ובעלי ההפך הגמור. מה שקורה ביננו זה שכרגע לדוגמא עברתי פרוצדורה ולא יכולה לקיים יחסים, אז הוא בכלל לא מרגיש צורך להתחבק או להתנשק ואומר שזה לא מתאים לו כי הוא ישר מקשר את זה לרצון לסקס. אשמח שתסבירו לי איך להבהיר לו שצריך להפריד בין אינטימיות וסקס, ושלא כל חיבוק או נשיקות בהכרח חייבים להוביל לסקס נטו. אני ממש מתוסכלת וניסיתי לדבר איתו והוא בא אלי בהפוך על הפוך שמה שהוא מרגיש זה שהוא כן חייב את זה בכל פעם שאנחנו מתנשקים ולא יכול להפריד. ניסיתי ללכת לטיפול מיני וזה קצת עזר כי כרגע יש דרך שאני יכולה לגמור בעזרתו של בעלי אבל זה מאוד חלש, וזה עדיין לא עוזר לחשק המיני שלי שפשוט כמעט ולא קיים. אני על טבעת וגינלית. אשמח לעזרה

הרבה גברים רואים מין כדרך לבטא רגש. והם מתקשים לעשות הפרדה בין מין לרגש. אם בעבר פנית לטיפול מיני על מנת לטפל באורגזמה. יתכן ועכשיו צריך טיפול מיני-זוגי משולב שבו שמים דגש גם על הזוגיות ולא רק על המיניות. אם אתם גרים באיזור המרכז אתם מוזמנים ליצור קשר 054-4390916, חמדה

מנהל פורום סקסולוגיה