לא כל כך יודע מה לעשות

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

23/10/2016 | 21:57 | מאת: גיא

שלום. אני בחור בן 25. אני בתול- מעולם לא קיימתי יחסי מין מלאים. זאת על אף שיש לי משיכה מינית (אני נמשך לבנות), יש לי דברים שמעוררים אותי מינית כשאני רואה אותם או חושב עליהם, אבל אין לי את הדחף לחדור עם הפין שלי אל תוך פות. אני מאונן 2-3 פעמים בשבוע. לאחרונה נתקלתי בסרטון שמסביר את הנזקים של ברית מילה, והרגשתי כאילו התהפך עליי עולמי (זה הסרטון - https://www.youtube.com/watch?v=DD2yW7AaZFw) כל מה שתואר בסרטון ע"י הרופא פשוט התחבר לי בדיוק עם התחושות שלי. אני מרגיש אי נעימות וחוסר בגמישות באזור פטריית הפין בכל פעם שניסיתי לחדור לבנות או סתם לאונן. בייחוד מה שהתחבר לי במיוחד היה עניין ה"ביאה המכאיבה". כשאני מאונן, אני לרוב לא נוגע בעורלה ובפטרייה אלא רק באמצע של הפין, ולכן גם ההנאה נמוכה למדי. בכל הפעמים שבהם אוננתי עם איזשהו חומר סיכה, ונגעתי באזור של העורלה - הייתי לי תחושת אי נעימות חריפה ברגע של האורגזמה - ואני חייב לעצור כל תזוזה של הפין עד למשך כמה שניות, עד שתסתיים השפיכה. לכן אני חושב שאין לי את הדחף לחדור לפות. לכן, כשאני מאונן, אני לא נוגע באזור של העורלה אלא רק באמצע הפין. אני מרגיש שהברית מילה דפקה לי את חיי המין, את היכולת בכלל לקיים אותם עם בנות, שלא לדבר על ליהנות מהם. האם יש משהו שאני יכול לעשות? יש איזשהי תקווה? תודה רבה

הצגת כאן שתי בעיות. אחת חוסר ניסיון ואחת חוסר ידע. חוסר הניסיון המיני עם בנות זוג הכניס אותך לסרטים מיותרים וחיפוש תשובות לא במקומות הנכונים. המידע שגוגל נותן הוא לפעמים הרסני. גבי הבעיה שלך ראשית כדאי לבדוק האם יש נזקים פיזיים באיבר המין כתוצאה מברית המילה כדאי ללכת לרופא-אורולוג על מנת שיעשה בדיקה פיזית ויתן אישור או יבטל את הסברה שלך. לגבי חוסר הניסיון והפחדים זה מצריך טיפול פסיכולוגי-מיני על מנת לעזור לך להתמודד איתם. אם אתה גר באזור המרכז אתה מוזמן ליצור איתי קשר 054-4390916. נוכל לעזור לך לפתור את חרדות החדירה.

מנהל פורום סקסולוגיה