שאלה לגבי פנטזיה מינית

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

17/10/2016 | 23:40 | מאת: דני

שלום רב. בן 35. נשוי. מגדיר עצמי כביסקסואל .נוטה יותר למשיכה לגברים. שמתי לב שלא פעם אני מדמיין שאני אישה בסקס ומקיים יחסי מין עם גבר. האם יש סיכוי שאני טרנסגנדר???? יש לציין שאין חי דחף להתלבש כאישה וכו. האם הדבר מוגדר כסטייה? האם יש פתרון? תודה

פנטזיה על סקס עם גברים לא מביאה לטראסגנדר. טראסגנדר זה גב שקלוע בגוף אישה ולהפך. הפנטזיות המיניות שלך על גברים במהלך סקס עם אישה יכולה לעלות שאלה אחת האם אתה באמת ביסקסואל ולא הומוסקסואל.

מנהל פורום סקסולוגיה