יש כאן מישהי עם וגיניסמוס?

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

23/09/2016 | 12:36 | מאת: מהזהמשנה

יש כאן מישהי שהיה לה או יש לה וגיניסמוס? אשמח לשמוע חווית אישיות מטיפול מוצלח או לא מוצלח, מה הטיפול שניסית ואם את ממליצה על מישהי או מקום מסוים...

טיפול בוגניסמוס יש כמה דרכים. דרך אחת זה פיזיותרפיה של ריצפת אגן, דרך שנייה זה טיפול אצל מטפל מיני מוסמך ע"י שיחות ותרגילים. ואפשרות אחרת אימון עם מרכיבים. אם את גרה איזור המרכז את מוזמנת ליצור איתי קשר 054-4390916 חמדה

מנהל פורום סקסולוגיה