דחוף-שאלה חשובה לגבי אורגזמה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

01/08/2016 | 16:12 | מאת: שאלה חשובה-סבי

שלום אני בת שלושים שהיתי בת 13 בערך או קצת פחות מעט לפני או אחרי לא זוכרת-קבלת הווסת, כל פעם שהיתי בשיעור תעמלות בביהס והיתי מטפסת על חבל או עמוד, כחלק מפעילות ביהס...היתי פתאום חווה אורגזמה חזקה ונשארת שעונה על העמוד חצי שעה מתענוג-אז לא ידעתי להבין מה זה היום מבינה. אבל...כיום בת 30 ללא בן זוג קבוע ולא עושה סקס- כאשר מאוננת למשל לא מרגישה בכלל אורגזמה ובטח לא כמו אז...אולי דגדוג קל. אולי מכיוון שאין חדירה? כיצד עמוד או סולם או חבל התעמלות יכול לעשות לילדה בת 13 כזה תענוג ואוננות לא... האם אז-זו היתה האורגזמה ולא תהיה עוד שוב ? האם יתכן ועשיתי פעולה שסגרה אורזמות? האם רק כאשר הבן זוג יכניס איברו ארגיש ממש חזק? זה מוכר בכלל מה שמספרת על הילדות? בחיים לא הרגשתי עוד כפי שאז-מעולם. יתכן ופגעתי במשהו? תודה

האורגזמה שחוויית בגיל 13 הייתה עקב גירוי של חפץ חיצוני על הדגדגן, יתכן שמאחר ובגיל הזה לא הבנת מה קורה לך חשת אשמה שאת עושה משהו לא בסדר. דבר שיכול להשפיע על חווית האורגזמה העכשיות. יתכן גם שהזיכרון קצת מתעתע בך. כיום כשאת מאוננת נסי להשאיר רגועה ולתת לגוף שלך להתחבר לעצמו ולחוויה מבלי לחכות למשהו שיקרה. עונג יבוא רק עם תהיה רגיעה.

מנהל פורום סקסולוגיה