מין אנאלי לגבר, בעיה...

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

28/07/2016 | 15:48 | מאת: אבי

שלום, שמי אבי בן 28, ואני נמצא במערכת יחסים של למעלה משנתיים. תמיד התעניינתי במין אנאלי, לקבל ולתת. בנות זוג קודמות שלי מעולם לא הסכימו לתת לי מין אנאלי אלא רק לקבל. כך יצא שקיבלתי מין אנאלי - חדירת אצבעות ב ח בד הכוונה, רק מבת הזוג הנוכחית שלי. תחילת הקשר בת הזוג שלי הסכימה לתת לי מין אנאלי בעיקר עם האצבעות, ונהנתי מאוד. בחודשים האחרונים אני שם לב שהיא ממש נמנעת מזה ואין לי מושג מדוע. אז מדי פעם היא מגניבה לי איזה נגיעה באזור אבל חדירה של אצבעות ממזמן היא לא מוכנה לתת לי. אני יודע שזהו אקט לא היגייני, אבל מה יכול לגרום לה פחות לתת לי מין אנאלי שהיא הסכימה לתת בעבר? בנוסף יש לי פנטזיה של לקבל מין אנאלי מצעצוע מין אבל קשה לי לדבר איתה על זה. האם היא אמורה להנות מלתת לי מין אנאלי? תודה

מין אנלי באשר הוא, לא תמיד גורם הנאה הדדית. לא כל מה שמענג גבר מענג באותה מידה גם אישה. מאוד יתכן שזוגתך הנוכחית עשתה זאת על מנת לרצות אותך. חשוב לדבר על זה כי אחרתלא תבינו אחד את השני, ואת הפנטזיות ההדדיות.

מנהל פורום סקסולוגיה