האם נחוץ חומר סיכה במין וגינאלי?

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

15/03/2016 | 00:23 | מאת: יוסי

ידוע שבעת קיום יחסי מין אנאלים יש צורך בחומר לסיכוך החדירה. אך אני שואל האם גם במין וגינאלי שבו חודרים לאיבר המין הנשי יש צורך בחומר שירכך את החדירה? האם אפשרי לשכב אם מישהי ללא בעיה גם ללא חומר סיכוך?

חומר הסיכה בנרתיק האישה הוא חלק לאישור שהיא מתעוררת מינית והגוף מכין את עצמו לחדירה. אם יש בעיות בסיכוך נרתיקי אצל האישה , זה מעיד על בעיות בתפקוד המיני, שבאות מתחומים רגשיים שלא מאפשר לגוף להשתחרר, ולהיות מגורה מספיק ולאפשר חדירה כחלק מאקט המיני.

מנהל פורום סקסולוגיה