פרופסיה וזקפה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

08/02/2016 | 08:55 | מאת: עמית

אני בן 23 נוטל את התרופה פרופסיה למניעת נשירת שיער מזה כ3 חודשים. לאחרונה אני מרגיש מעט ירידה בזקפה לא משהו דרסטי פשוט טיפה פחות איכותית.. זקפת בוקר עדיין מופיעה וחשק מיני נשאר תקין.. אני פוחד שהתופעה תחזיר ותיהיה בלתי הפיכה מצד שני השיער מאוד חשוב לי ואני לא יכול לאבד אותו.. מה אתה מציע לעשות? האם זה יכול לעבור התופעות לוואי האלה?

ידוע שהתרופה הזו יכולה לפגוע מעט בחשק המיני ובאיכות הזיקפה. השאלה כמה התרופה הזו של מניעת התקרחות הוכיחה את עצמה. יתכן ותפסיק את הטיפול בהתקרחות ומחזור הדם יהיה נקי גם תופעות הלוואי יירדו.

מנהל פורום סקסולוגיה