גרדת בנרתיק עקב אלרגיה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

04/02/2016 | 16:29 | מאת: מישהי אובדת עצות

שלום ד"ר אני מאוד אוהבת סקס עם חדירה שלא משתמעת לשתי פנים. בזמן האחרון מאוד מגרד לי בתוך הנרתיק, אני משתמשת באיבר המין של בעלי כמעין "מקל" שבאמצעותו אני מקלה את הגירוד. הייתכן שאיבר המין של בעלי הוא המקור לגירוד? כי אם כן, זה ממש טרגדיה, כי איבר המין שלו הוא מבחינתי מזור לכל בעיותיי...

בעיות של אלרגיה בנרתיק יכולות להיות מעוד סיבות. מומלץ לראות רופא נשים שמתעסק בתחום. אם את מאזור המרכז יש רופאת נשים שמתמחה בתחום, קוראים לה דר' אחינועם שגיא -לב.

מנהל פורום סקסולוגיה