מגיע לאקטים מיניים ונמנע מהם

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

03/02/2016 | 16:13 | מאת: אנונימי

אז זה הסיפור.. אני בן 20 בחור שמתאמן ונראה די טוב יש אינטאקציה עם בחורות כל הזמן הבעיה היא שאני מפחד לשכב עם בחורה פשוט ככה לפני שנה שכבתי עם בחורה בפעם הראשונה שלי וגם בפעם הזאת לא גמרתי וזה היה על כדור ויגארה , בגלל שפחדתי שלא יעמוד לי בגלל סטואציה דומה בגיל 18 כשנכנסתי עם חברה שלי למיטה מעל 6-7 פעמים הייתה זקפה ואיך שחדרתי אליה בום הזקפה נעלמה ,לא יודע מה הקטע שלי נמשך לבחורות בטירוף, באוננות ובבוקר יש זקפות הכל תקין גם לפעמים באמצע היום אבל מפחד להגיע לקשר מיני מרגיש גם חוסר ביטחון לגבי איבר המין שלי למרות שהוא ממוצע , אני מודע שהבעיה שלי היא כנראה פסיכולוגית בסגנון של חברת ביצוע או משהו כזה ורציתי לשאול אם יש איזה שהוא טיפול שיכול לעזור בדחיפות נמאס לי מהמצב הקיים רוצה להיות בן אדם נורמלי שיכול לפתח מערכת יחסים ולעשות פאקינג סקס עם בחורות נשבר לי מהמצב כבר. תודה...

כפי שתיארת הנך מבין שיש לך חרדת ביצוע. אין לך בעיות פיזיולוגיות, כך שוויאגרה לא תפתור את הביעה. הבעיה היא פסיכולוגית ולכן צריך לפנות למטפל/ת מיני/ת עם הכשרה בפסיכותרפיה על מנת לעזור לך לפתור את הבעיה. וככל שתחפש פתרון בזק יש סיכוי שהמצב רק יחמיר. אם אתה גר במרכז אתה מוזמן ליצור קשר 054-4390916 חמדה

מנהל פורום סקסולוגיה