דילמה מתסכלת ביותר...

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

02/02/2016 | 12:36 | מאת: דפנה

חמדה שלום , אשמח לעזרתך בדילמה קשה מאד עבורי . אני בחורה בת 36 . הכרתי בחור בערך בגילי . אנו יוצאים קצת יותר משבועיים ומכירים קצת לפני ואני מרגישה איתו חיבור פשוט נהדר ומיוחד . הוא סיפר לי שנולד עם בעיית גדילה וקיבל בילדותו זריקות טסטוסטרון , הוא צמח יפה וכלפי חוץ לא נראה שישנה כל בעיה אך מסתבר שאיבר המין שלו לא התפתח כפי שצריך . היה חשוב לי להבין במה מדובר וכשראיתי הייתי פשוט המומה , זה ממש איבר של ילד . כמובן שאני מנסה לחשוב ביני לבין עצמי האם זה משהו שאוכל לחיות איתו וגם הוא אמנם בעצב אבל די בפתיחות מדבר על הנושא ומנסה להבין ממני איך אני מרגישה לגבי זה . שאלתי לגבי נשים אחרות בעברו והוא סיפר שלחלק זה הפריע פחות ולחלק יותר . החלטתי שחשוב שאנסה לחוות את זה ובקושי הרגשתי משהו , הוא אמר שהוא לא היה מלא מספיק ושזה יכול להגיע ליותר וגם ניסה לפצות בדרכים אחרות שזה נחמד אבל זה לא היה זה ... אני בדילמה נוראית , אני מרגישה חיבור כ"כ נכון עם הבחור מהרבה בחינות ורוצה שזה יצליח אבל אין לי מושג אם אצליח לחיות עם תחושת החסר הזו . איך מקבלים החלטה כזו? בתודה מראש...דפנה

דפנה שלום, הדילמה שלך היא לא פשוטה. חיי מין מלאים בזוגיות זה דבר חשוב, אבל לא העיקרי. אפשר להגיע לרמה גבוהה של אינטימיות מינית גם בלי חדירה, ולפצות בדרכים אחרות. הרי גם נכי גפיים יכולים להיות עם בעיה מינית, ולצערנו יש במדינה הרבה כאלה כתוצאה של מלחמות ותאונות דרכים. הם כן נימצאים בזוגיות. חשוב מאוד שתהיי שלמה עם ההחלטות שלך. ואם תרצי עוד להתלבט ואולי יחד איתו על העתיד המשותף , את מוזמנת להתקשר ולקבוע איתי פגישה ללבן את הענין. 0454390916

02/02/2016 | 17:01 | מאת: דפנה

מנהל פורום סקסולוגיה