האם וכיצד ניתן לשלוט במשיכה/דחף מיני

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

27/01/2016 | 14:43 | מאת: איש

כאדםנורמטיבי קשה לי עם זה שברחוב אני עסוק בלהביט בנשים ולבחון אם הן יפןת ואם בא לי עליהן קורה לא אחת שאני פשוט מסתכל וחומד מישהי לעיתים אף מפנטז עליה ראשית, הייתי רוצה לדעת אם זה תקין ונורמלי שנית, כיצד ניתן להגיע למצב בו נשים ברחוב לא נתפשות אצלי כמין אלא כבריה שלישית, האם קיימות שיטות להפחית את הדחף המיני (ליבידו) כמו גם להפחית משיכה מינית למישהי שאני רואה

להסתכל על נשים יפות ולפנטז עליהן, אין בזה כל רע. אך מתי מתחילה הבעיה כשאר זה הופך להיות אובססבי, זה משתלט עליך כפי שתארת כל אישה הופכת להיות אובייקט מיני. לערכתי יש צורך בהערבות טיפולית מוסמכת יותר על מנת לעזור לך לחזור לרמה נורמלית ולא אובססיבית של פינטוז על נשים יפות. אם אתה גר במרכז אתה מוזמן ליצור קשר 054-4390916 חמדה

מנהל פורום סקסולוגיה