מטריד

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

25/01/2016 | 11:15 | מאת: א.ד

אני לא יודע אם זה המקום המתאים לשאול את השאלה הזאת אבל אני אנסה... מאז שאני זוכר את עצמי בכל עניין האוננות תמיד חיפשתי דרך לשדרג לי את זה כדי שלא יהיה משעמם. מה שמטריד אותי זה שאני ממש נמשך לכל ההלבשה התחתונה של נשים בעיקר חזיות ואני ממש נהנה לאונן עם זה... האם זה משהו חריג במיוחד המצריך טיפול? בבקשה בלי תגובות שלא מתאימות.

אוננות עם הלבשה תחתונה של נשים היא לא בעייתית. היא הופכת להיות בעייתית כאשר הדרך שבה אתה מסיג את ההלבשה התחתונה של נשים וכמה אתה עסוק בזה. אם זה חד פעמי?, או זה משהו אובססיבי?, או שזה כבר גובל בסטייה מינית והתמכרות?

26/01/2016 | 11:27 | מאת: א.ד

זה לא משהו חד פעמי אבל גם לא מתעסק עם זה יותר מדי. חשוב לציין שאין לי סטוקים של הלבשה תחתונה השגתי פעם אחת דרך ידידה שנתנה לי למסור בגדים לתרומה. אני גם יותר נהנה לראות תמונות של בחורות עם בגדי ים או הלבשה תחתונה מאשר ערומות. תודה על התשובה

מנהל פורום סקסולוגיה