בעיות בשפיכה במגע מיני

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

13/01/2016 | 22:36 | מאת: חו

שלום רב. אני בן 27 ולא צברתי ניסיון מיני גדול מדי עם השנים. מעולם לא הייתה לי בת זוג קבועה. רק קשרים מיניים קצרים פה ושם (מעטים). אני קראתי קצת בפורומים ואני חושב שאני יודע את הבעיה שלי אבל קשה לי מאוד לטפל בה ולא יודע אילו פתרונות יעילים. מעולם לא הגעתי לשפיכה במגע מיני עם בחורה. ויותר קשה לי להגיע לשפיכה בחברת בחורה מאשר עם עצמי. אני ממש מתאמץ. אני חושב שהתרגלתי לאוננות (שמגיע עם מגע חזק וממושך - בין חצי שעה לשעה) לאחרונה ניסיתי לקצר את משך זמן האוננות אבל אני לא יודע עד כמה זה יעיל אחרי כעשור של הרגל כזה. שכבתי עם בחורה ללא אמצעי מניעה לראשונה בתקווה שזה מה שיעזור וגם זה לא עזר. המצב הזה מאוד משפיל ופוגע בביטחון ואני כבר אבוד עצות. לאחרונה נכנסתי למערכת יחסים אבל הדבר הזה פגע (על סף חיסל) במערכת ואני מנסה לשפר ללא הצלחה. גם אם אני מגיע עם "מניעה" של כשבוע אני לא מצליח להגיע לשפיכה במגע מיני. יש טיפים שאוכל לנסות לבצע לפני טיפול ממושך אצל סקסולוגית? אני גם לא יודע עד כמה יעיל טיפול בסקסולוגית אם אני רווק. עם כל בחורה שמגיע האקט המיני הקשר מתחיל להתפורר. (חשוב לציין שאני לא מכור לפורנו ולא צופה כמעט בפורנו - אבל כן מאונן הרבה מול תמונות). אני ממש מדוכא מצורת החיים הזאת ומנסה להשתנות. הפחתתי משמעותית את כמויות האוננות עד לכפעמיים בשבוע אך זה לא עוזר. תודה מראש.

בעיית השפיכה שאתה מתאר היא בעיה לא פשוטה. בעיה של שפיכה מעוכבת היא בדרך כלל יושבת על בעיה רגשית. בעיות רגשיות יכולות להיות לא מודעות, אבל ברמת ההתנהגות הן יוצאות בצורה כזו. אין פתרונות קסם לבעיה, אין מנוס מלהיפגש עם מטפל/ת מינית (סקסולוגית) על מנת לטפל בבעיה. יש לי ניסיון עם סוג כזה של בעיות אתה מוזמן ליצור קשר 054-4390916

מנהל פורום סקסולוגיה