האורגזמה השמיימית

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

16/01/2012 | 02:09 | מאת: zaluleIsrael

30% מאנרגיית החיים של הגבר אובדת במהלך חייו בגלל אורגזמות. הגישה הטאו-טנטרית תלמד אתכם איך לשמר אותה ולהמשיך ליהנות. התרפיה בגישה הטאו-טנטרית מבוססת על תורות פילוסופיות עתיקות מהמזרח הרחוק, המוכרות ומתועדות היטב בטקסטים פילוסופיים וטיפוליים, ולפיהן למרידיאנים ולצ`אקרות יש השפעות אנרגטיות על המיניות. חכמי הטאו גילו שכ-30% מאנרגיית החיים של הגבר אובדת במהלך חייו עקב אורגזמות המסתיימות בפליטה. הם אף גילו שאורגזמה ופליטה הן שני תהליכים פיזיולוגיים נפרדים, כלומר הגבר יכול להגיע לאורגזמה ללא פליטה. בדרך זו הגבר מתעל את האנרגיה ומשתמש בה להגברת ההנאה, היצירתיות והבריאות. פירוש המילה "טאו" הוא "דרך הטבע". הטאואיסטים הקדמונים התבוננו בשמים, באדמה, בטבע ובכוכבים והבחינו בהרמוניה ובזרימה המצויות בכול. הם הבינו שבני האדם היו פעם חלק מההרמוניה הזאת ופיתחו דרך שתאפשר לבני האדם להתחבר מחדש אל הטאו, אל הטבע, כלומר אל הרחמנות, הסלחנות, הפשטות, חוסר האנוכיות, האיפוק והאיזון, ובכך לזכות בבריאות, באושר, באריכות ימים ומיצוי היכולות האישיות. מלבד הפילוסופיה פיתחו חכמי הטאו כמה תרגילים גופניים ומנטליים והרכיבו מהם את העיסוי הטאו-טנטרי. הם גרסו שהדרך הטובה ביותר ללמוד את ההסתכלות הטאו-איסטית – ההתבוננות הפנימית, היא לשלב התבוננות בחיים ובטבע שסביבנו, עם תרגול והתנסות גופנית. הזרימה שנמצאת מחוץ לנו בכל מקום ומקום נמצאת גם בתוכנו. אם נלמד להתחבר לזרימת האנרגיה שבתוכנו ונחוש בה באופן ממשי, האנרגיה תזרום בגופנו באופן חופשי יותר. הטיפול מגלה את כוח הריפוי הטבעי ומלמד את אחד מבני הזוג או את שניהם יחדיו לפתח שקט והרמוניה פנימיים, להקרין מיניות, חיוניות וביטחון עצמי ולחבר את המין והאנרגיה המינית לעבודה הבריאותית-רוחנית. העיסוי מגביר את מודעות האדם, מעצים את יכולת השליטה הפנימית שלו ומטפח בריאות, צמיחה רוחנית, אושר וסיפוק אינסופיים. הטיפול מאפשר לאדם להתבונן בעצמו, לגלות את האנרגיה החושנית והמינית שבו ולחקור אותה. בדרך כלל אנו נעים בשדה המיניות בדפוסים האוטומטיים שאליהם הותננו. במצב זה החוויה המינית והחושנית היא נטולת חופש פנימי אמיתי. אגב התבוננות בתקשורת שבין בני הזוג ובניגודים ביניהם, מוביל הטיפול הטאו-טנטרי את המטופלים בנתיב החושים, התנועה והנשימה, אל עבר מודעות גבוהה יותר וחופש רב יותר. הטכניקות בעיסוי מביאות לאיזון בין הגבריות לנשיות, בין האידה לאיינה, (בין הזכר ולבין הנקבה) בין האקסטורברטיות לאינטוברטיות (בין המוחצן ולבין המופנם) בכל אחד ואחת, מאפשרות להם לפתח מערכות יחסים חופשיות והרמוניות ופותחות בפניהם את הדרך להתעלות רוחנית ולאהבה ללא תנאי. עונג אירוטי עצום בעיסוי הטאו-טנטרי יש שבעה שלבים, כמספר הצ`אקרות. העיסוי נעשה על גוף עירום, מכפות הרגליים ועד לראש, אגב דילוג על איברי המין. כך נוצר "ריק אנרגטי" באזור האגן, המתמלא רק בסוף הטיפול (לעתים במהלכו, תלוי במטופל) ויוצר תחושת חיבור בין שני חלקי הגוף - הרוחני והגופני. מומלץ להשתמש במהלך העיסוי בשמן זרעי ענבים חם כבסיס, משום חיוניותו ורכותו - הוא עשיר בפנול, בסטרואידים ובחומצות המחזקות את התא, ולהוסיף לו שמנים ארומתרפיים המעוררים את התאווה ואת האנרגיה המינית (מרווה, יסמין, ורד, יילנג יילנג ונרולי) במינון של 1:20 (טיפה אחת של שמן אתרי על 20 טיפות של שמן בסיס). העיסוי מתבצע על מיטת טיפולים ונמשך שעה וחצי, ובמהלכו מושמעת מוזיקת רקע אגרופונית או אדנטית (בקצב פעימות הלב), למשל: ההדנטה מהסינפוניה החמישית של שוברט או ההדנטה מהקונצ`רטו לפסנתר מס` 21 למוצרט. שלושת השלבים הבסיסיים של טיפוח האנרגיה המינית בטיפול הם: 1. החזקת הפין זקוף ללא פליטת זרע. 2. הכוונת הזוג להזרמת אנרגיות מיניות לאזורי הלב והמוח. 3. אחד מבני הזוג מחליף את האנרגיה הגבוהה באנרגיה המשלימה של הפרטנר אגב נשימות עמוקות וקצובות. את העיסוי הטאו-טנטרי מתחילים מלמטה, מצ`אקרת הטחול (צ`אקרה=מעגל/גלגל אנרגטי), הממוקמת בין פי הטבעת ואיבר המין, ולא מלמעלה כבעיסוי השבדי (המזרים את הדם לכיוון הלב). זאת מכיוון שבצ`קראת הטחול טמונה אנרגיה אדירה. ומכיוון שבטאו-טנטרה אין סתירה בין אנרגיה מינית לאנרגיה רוחנית. את האנרגיה שבצ`אקרת הטחול, מנצלים לתדלוק החיים הנפשיים והרוחניים. במהלך הטיפול נעשה שימוש בטכניקות ייחודיות הגורמות למטופל עונג אירוטי. בתחילת הטיפול מתמקד המטופל בעצמו בלבד (בעזרת המטפל ובהנחייתו), ורק בשלב מתקדם במהלך הטיפול הוא חולק אותו עם בין הזוג. כלומר, המטפל מטפל בשלב הראשון באחד מבני הזוג, ורק בשלב מאוחר יותר מטופלים שני בני הזוג יחדיו. טיפוח האנרגיה המינית ההבדל בין אוננות ובין עיסוי טאו-טנטרי חושני, כמוהו כהבדל שבין להקיש על פסנתר ובין לנגן את מוצרט. העיסוי הטאו-טנטרי דומה לכיוון איטי של גיטרה שנועדה להשמיע מוזיקה מעודנת ושמימית. על פי תורת הטאו, כדי לטפח את האנרגיה המינית נדרש הגבר להתאפק, כלומר לשלוט באנרגיה המינית שלו ולהזרים אותה באופן מודע בגופו, כך שהאורגזמה שלו תבוא לידי ביטוי בתחושת התעלות ובהתפרצות פנימית של ריגוש ולא בזרע שנשפך החוצה. בדרך זו האורגזמה הפנימית נמשכת דקות ארוכות. כדי להצליח בכך, על הגבר לרכוש שליטה בשני מישורים - פיזי ואנרגטי. במישור הפיזי עליו לשלוט בשרירים שאחראים לפליטה, ובמישור האנרגטי עליו לשלוט באנרגיה ולכוונה כך שתזרום למעלה במקום החוצה. כאשר גבר מקיים מגע מיני רגיל, הוא משתמש באיברי הגוף, אך אם הוא משתמש במהלך המגע המיני גם באנרגיה המינית, הוא משפיע באמצעות איברי הגוף על הנפש. אמנם אנרגיה מינית גורמת לפעמים לכאב באשכים, שהוא תוצאה של גירוי שיצר אנרגיה מינית שלא הוזרמה בגוף אלא נתקעה בערמונית, אולם טכניקת הנעילה החיצונית (חסימת צינור הזרע ומניעת זרימת זרע לשק האשכים) ועיסוי באזור החלציים והטבור מעלימים את הכאב כלא היה. "האורגזמה הגבוהה", אורגזמה מהנה ושמימית שיסודה בתורת ההתאפקות, מתחילה בך. רבים מן הפונים אליי בבקשת עזרה להקל על בעיותיהם המיניות נתקלו בהן רק משום שמלכתחילה לא הייתה להם גישה נכונה לאורגזמה המינית. הם לא הכירו באמת הפשוטה שדגלו בה חכמי הטאו שנים רבות, ולפיה כל אדם נורמלי יכול ליהנות מאורגזמה גבוהה. הם לא ידעו שזה בסדר לרצות להתנסות באורגזמה שאינה מסתיימת בפליטה, שכדאי לקרוא ספרים מוסמכים בנושא ושאין לחשוש ממה שאחרים חושבים או אומרים. דרככם לעולם לא תצלח אם מלכתחילה אתם חסומים. אם ניחנתם בגישה פתוחה, אם יש בכם מעט מהשליטה וההבנה, תוכלו ליהנות מהתענוג העצום שהאנרגיה המינית צופנת לכם. אם תשכנעו את עצמכם שיש לכם יכולת ליהנות, תוכלו לזכות באורח חיים בריא יותר וביכולת ליהנות יותר מאהבה ומאושר בחיי הזוגיות. זוגיות טובה צריכה לכלול הסכם הדדי להתענג על האנרגיה המינית ועל האורגזמה הגבוהה. אין נוסחת פלא אחת שלפיה מובטח לכולם ליהנות מאורגזמה גבוהה. אין שני אנשים שהם דומים מבחינה זו, אך לכולם יש מכנה משותף שהוא תנאי בל יעבור להצלחת הטיפול לטיפוח האנרגיה המינית: גילוי-לב בין בני הזוג.

16/01/2012 | 14:47 | מאת: ד"ר אילן בירן

הרשיתי לדברים אלה לשרוד כאן לשם חופש הביטוי ומשום שאינם כוללים פרטים מסחריים. רשות זו אינה משקפת תמיכה מקצועית שלי: קטונתי מלשפוט את התורה הטאו-טנטרית, מה עוד שאיני בקיא בה. ההסתייגות שלי קשורה ליישומים ולסדנאות תחת הכותרת הזו שלעתים גורמים לנזקים רציניים בתיפקוד המיני, נזקים שאני פוגש בקליניקה בנסיונות שיקום מורכבים. ראו הוזהרתם!

מנהל פורום סקסולוגיה