אין אונות עקב סכרת

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

28/01/2001 | 19:54 | מאת: מוטי

שלום. לאחרונה החריפה הבעיה. אני בן 40 פלוס, חולה סכרת בטיפול אינסוליני. מאד רציתי לפנות לקליניקה און, אך לפני זה יש לי מספר שאלות: 1. האם הטיפול כרוך בזריקות ישרות בפין? זה נכון שיש סיכוי לסיבוכים שישאירו זיקפה לאורך כמה ימים??? 2. בהסתמך על מה שנאמר קודם,(בקשר למחלה) אז, כמה פגישות יארך הטיפול, בממוצע? 3. האם יש הצלחות מוכחות בטיפול שכזה בחולים כמוני ? 4. מה העלות ממוצעת של טיפול שכזה?( או כמה עולה כל ביקור בודד?) 5. איך בכלל שומרים על הדיסקרטיות? אינני מעונין בלהיחסף בכלל..(האם ניתן לקבוע פגישה בעיר אחרת כדי להוריד מההיסתברויות לפגישות מביכות...?) מודה לכם מראש בברכה מוטי

30/01/2001 | 13:59 | מאת: רופאי קליניקה און

שלום,מוטי! אענה לך לפי הסדר של שאלותיך: 1.אכן, אחד מן הטיפולים הוא טיפול של הזרקות אל תוך גופים מחילתיים,קרי אל תוך אבר מין. הטיפול בד"כ מאוד קל למטופל ולמרות הרתיעה הטיבעית מזריקות, לא מפריע למטופל אחרי תקופה הראשונית של שבוע- שבועיים. בפרומיל (עשירת האחוז) אחד מהמקרים טיפול בהזרקות גורם לפריאפיזם- מצב בו הזיקפה אינה יורדת אף אחרי השפיכה. הזיקפה המתמשכת עלולה להישאר (בלי טיפול ) עד כמה ימים וזה עלול להתלוות בכאבים. בד"כ אנחנו מציידים את המטופל בכל הנדרש ע"מ להפסיק את הסיבוך הזה אם , חלילה, הופיע.היום ישנן תרופות יעילות מאוד שעוזרות לפתור את הבעיה מייד אחרי שעתיים של זיקפה שלא נחלשת לבד. חוץ מזה כל מטופל מצוייד במספר ביפר למקרה שכזה והשרות הוא 24 שעות ביממה. 2.רב הטיפול נעשה בבית ומטופל מגיע פעמים - שלוש לצורך התאמת המינון. כמובן, הוא לא מוגבל בכמות הפגישות עם רופא - עד לתוצאות. 3.ישנן הרבה הצלחות בתחום ועלי לציין שאנחנו התמחנו בטיפול דווקא בחולי סוכרת במשך יותר מ11 שנה. אחוזי ההצלחה הם עד ל98% וזה בלי ניתוח. 2% מן המטופלים אינם מגיבים לשום תרופה או תכשיר ואלה מופנים לניתוח השטלת תותב. 4.ביקורים בודדים אינם עולים חוץ מביקור ראשון - איבחון והמלצה לטיפול (350 ש"ח) . עלויות הטיפולים נעות בין 1000 ש"ח ועד ל- 4500 ש"ח 5.בכדי שלא תיפגש עם מטופלים אחרים ובכדי למנוע ממך המתנה בהול משותף - אנו דואגים לקבוע תורים בשיטה מיוחדת כך שסיכוי ששני מטופלים יגיעו ביחד נמוך מאוד וגם כל מטופל מקבל חדר המתנה משלו הוא עד לכניסה לרופא. כמובן שבמידה והינך מעוניין להגיע לעיר אחרת- לרשותך 9 סניפים מב"ש ועד לנצרת עלית. בהצלחה!!

מנהל פורום סקסולוגיה