שאלה לגבי כתבה שקראתי לגבי אוננות...(קצת ארוך)

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

10/10/2010 | 03:43 | מאת: תומר

אצטט כמה דברים מהכתבה:אוננות מופרזת היא נזק גם לפי הטנטרה לפי הגישה הטנטרית, גבר מאבד המון אנרגית צ'י כשהוא גומר. איבוד אנרגית הצ'י באופן מופרז גורמת להיחלשות של רמת האנרגיה בגוף הגבר. כיוון שגברים רבים התרגלו מאוד לתחושת ה"חולשה" הזו, הם עדיין לא מכירים את התחושה של מתח גופני גבוה בה מתרחשת חיוניות גבוהה יותר ואמיתית. (גיל האדם * 2) /10 = פעם ב-X ימים לגמור למשל: אדם בין 50 כדאי שיגמור לפי הגישה הטנטרית כל 10 ימים נער בין 18 כדאי שיגמור לפי הגישה הטנטרית כל 3 ימים גם מניסיוני, ניתן לראות כי גברים השומרים על פערי שפיכה בסדר גודל המתואר לפי הגישה הטנטרית. ראשית, נראים צעירים לגילם (אורח חיי התאים בגוף גדל), שנית, חשים שמחים וחיוניים יותר (אנרגית צ'י זורמת חזק יותר). אוננות מופרזת על בסיס יומי או דו יומי אצל צעירים ומבוגרים כאחד יוצרת "התשה" של הגוף. 4. אם קשה להרדם ניתן וכדאי לענג את איבר המין לשם ההנאה, אך לוותר על הגמירה. 5. כדאי להיעזר במדיטציה כדי להירדם, ולא בהחלשת הגוף ע"י שחרור האנרגיה (השפיכה) החוצה. 6. אוננות מופרזת מפחיתה באופן דרסטי את עוצמת האורגזמה. והופכת להיות מכשיר להרפיה פיזית בלבד -מכתבה זאת עולה כי אוננות יומיומית אכן גורמת לחולשה של הגוף ואף לבעיות נוספות,אני מאונן בתדירות יום יומית ואפילו גומר מספר פעמים ביום על בסיס קבוע כבר שנים...אני באמת מרגיש עייף וחלש אך לא קישרתי זאת בכלל לאוננות...ההיפך אני מרגיש אחרי אוננות שאני מתפרק מהמתחים ויכול לישון אח"כ הרבה יותר מהר...בכל אופן אני ממש זקוק ללאונן,רציתי לדעת האם אתה חושב שאם אפסיק לאונן אפסיק להיות עייף וחלש כל הזמן?מה התקופה שאמורים להתחיל להרגיש בה את חזרת האנרגיה?

לקריאה נוספת והעמקה
10/10/2010 | 16:44 | מאת: ד"ר אילן בירן

בן כמה אתה?! איני מומחה לטנטרה והידע בתחום התמחותי כפסיכוסקסולוג שונה מאד מאמונת הטנטרה: לכן רק אייעץ לך לאונן ולקיים יחסי מין כאוות רצונך ובלבד שלא תפתח תלות פסיכולוגית (התמכרות) במין. בהצלחה!

10/10/2010 | 19:44 | מאת: תומר

אני בן 29,לפי הכתבה עליי לאונן בערך פעם ב-5 ימים כדי לא לרוקן את הגוף מאנרגיית הצ'י ובפועל אני מגיע לשפיכה 3-5 פעמים ביום,אני מתחיל לתהות אולי באמת הגמירות המרובות כל יום במשך שנים גרמו לי לחולשה קשה וחוסר אנרגיה או שזה בכלל לא קשור לזה לדעתך?

מנהל פורום סקסולוגיה