אין אונות כתוצאה מפעילות יתר של בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

23/01/2001 | 20:59 | מאת: john

חזרתי משהייה של חצי שנה בחו'ל בעבודה ללא משפחה ולאחר זמן קצר התבררלי שכושרי הגופני ירד פלאים למרות שאני עוסק בספורט וגם עסקתי בחו'ל בספורט. בסדרת בדיקות רפואיות נתגלה שאני בפעילות יתר של בלוטת התריס אני בן 54 ובבריאות טובה לאחרונה מצבי השתפר וחלק מתופעות הלוואי עברו בכל אופן אני לא מצליח לקיים יחסי מין מחוסר זקפה אפילו בעידוד סרטים כחולים נראה לי קשר\ ישיר לבעיית הבלוטה. אני לא נוטל תרופות לעניין זה אלא מטפל הצורה אלטרנטיבית. האם ידוע לכם על תופעה זו ומה המלצתכם לשיפור המצב. john.

26/01/2001 | 17:09 | מאת: רופאי קליניקה און

ג'ון, שלום! הבנתי שהינך בן 54 ורק לאחרונה הופיעו התופעות המצערות הללו. אם המצב הוא כזה יש לבדוק: פרופיל הורמונלי(כל ההורמונים של בלוטת התריס ,טסטוסטרון, פרולקטין. במקביל יש לבצע בדיקות דופלר של אבר המין. יכול להיות שהינך סובל מהספקה הלא מספקת של הדם לאבר המין. אם זה כך- ישנם טיפולים טובים ויעילים: תרופות החל מטבעייות ועד ואגרה ודומיו,הזרקות וכו'. אפשר לעזור ברב המיקרים. במידה ופרופיל הורמונלי אינו תקין- מטפלים בו (אצל אנדוקרינולוג). בהצלחה

מנהל פורום סקסולוגיה