דליפה ורידית

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

13/01/2001 | 18:34 | מאת: סם בר

אני מבקש הסבר מהמומחה על דליפה ורידית האם כשאין לי בכלל זיקפת בוקר זה מצביע על דליפה ורידית? או שמא חסימה עורקית. האם אם אני מאבד את הזיקפה מהר זה מצביע על דליפה ורידית? והאם בכלל יש טיפול לדליפה ורידית או עליי להשלים עם זה וגורלי הוא להיות אינפוטנט. כשעשיתי טיפול בזריקות היתה לי זיקפה טובה לאורך זמן. ועוד עליי לציין שכשניסיתי ויאגרה היו מקרים שהוא עמד טוב ולאורך זמן. הדרך היחידה שלי להגיע לזיקפה היא על ידיי אוננות , ואין לי שום זיקפה ע"י מחשבה, ואחריי צפייה ממושכת בסרט סקס אני מקבל זקפה של 80-85% בלבד. מצפה לתשובתך המהירה סם

15/01/2001 | 18:13 | מאת: יוסי

סם בר כתב/ה: > > אני מבקש הסבר מהמומחה על דליפה ורידית > האם כשאין לי בכלל זיקפת בוקר זה מצביע על דליפה ורידית? או שמא > חסימה עורקית. > האם אם אני מאבד את הזיקפה מהר זה מצביע על דליפה ורידית? > והאם בכלל יש טיפול לדליפה ורידית או עליי להשלים עם זה וגורלי > הוא להיות אינפוטנט. > כשעשיתי טיפול בזריקות היתה לי זיקפה טובה לאורך זמן. > ועוד עליי לציין שכשניסיתי ויאגרה היו מקרים שהוא עמד טוב ולאורך > זמן. > הדרך היחידה שלי להגיע לזיקפה היא על ידיי אוננות , ואין לי שום > זיקפה ע"י מחשבה, > ואחריי צפייה ממושכת בסרט סקס אני מקבל זקפה של 80-85% בלבד. > מצפה לתשובתך המהירה > סם >

18/01/2001 | 20:03 | מאת: רופאי קליניקה און

סם שלום! מצטער על העיכב. דליפה ורידית באה על ידי ביטוי בכך שגבר מאבד את זיקפתו תוך כדי מגע. זה נובע מכמה סיבות ואחת מהן בד"כ היא פגם במערכת השסתומים של ורידים הקטנים. הטיפול בד"כ - טיפול בהזרקות.הזרקה של חומר וזואקטיבי גורמת להגדלת הנפח של גופים המחילתיים ועל ידי כך לחסימת הורידים לזמן המגע. תכשירים מעין ויאגרה גם כן יכולים לעזור אך יעילותם נמוכה מזריקות. עוד דבר שעליי לציין- רוב הגברים שמתלוננים על בעיות של אין אונות - סובלים מבעיה של דליפה ורידית.רובם מטופלים בהצלחה רבה בהזרקות . בברכה

מנהל פורום סקסולוגיה