פגם מולד

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

13/01/2001 | 15:31 | מאת: יואב

אני בן 45 יש לי פגם מולד בפין. פתח נוסף בצינור המוביל כך שבעת השתנה מופרש השתם מהפתח העליון והנמוך יותר. האם ניתן לתקן בעזרת ניתוח. האם הניתוח עלול לגרום נזק לתפקוד המיני : זיקפה ; תפקוד ; פליטת זרע וכו. למי פונים והיכן מבצעים ניתוח כזה. תודה

13/01/2001 | 15:34 | מאת: יואב

בנוסף לפתח הנוסף , יש כיפוף בראש הפין בעת זיקפה האם הדבר נובע מהפגם ?

18/01/2001 | 20:08 | מאת: רופאי קליניקה און

יואב שלום! ישנו ניתוח שמתקן את המצב (הבעיה שלך נקראת היפוספדיזם). בד"כ מבצעים את התיקון בילדות. צריך לראות את הממצאים בכדי לתת תשובה לגבי הקף ההתערבות. בד"כ אין פגיעה בתיפקוד המיני.ניתן לפנות למרפאה האורולוגית במקום מיגוריך. בהצלחה

מנהל פורום סקסולוגיה