מכור לפורנו שזה כבר פוגע בזקפה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

13/12/2020 | 18:45 | מאת: יואל

בן 23 מאז שאני מכיר את עצמי אני אוהב לצפות בפורנו. כבר שנה וחצי שיש לי בעיה שאני לא מצליח להגיע לזקפה מספיק בשביל סקס עם מישהי וגם אם מגיע אז היא לא מחזיקה זמן . קראתי מאמרים ואני חושב שזה צפייה בפורנו גרמה לזה. הלכתי לרופא והביא לי ויאגרה שעושה עבודה מעולה אבל אני יודע שזה פתרון זמני וניסיתי להיגמל אבל לא מצליח .. לא יודע מה לעשות אני אובד עצות. שכבתי עם נשים בעבר ואין לי בעיה גדולה של בטחון עצמי.. אני פשוט אוהב פורנו ולא משנה אם אני בקשר עם מישהי אשמח לייעוץ , הכוונה , פתרון או כל דבר אחר .

פורנו ללא ספק מעוות את המציאות ויוצר אשליה של גירוי. יחסי מין עם אישה לא יכולים להיות חיקוי של פורנו. יחסי מין הם מקום מצד אחד ליצירת אינטימיות ומצד שני הנאה.

מנהל פורום סקסולוגיה