היעדר חשק מיני לאחר לידה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

17/11/2020 | 20:15 | מאת: סופיה

שלום אני בת 25, נשואה מזה 4 שנים ואם לשניים. ילדתי את בני לפני חצי שנה, ואני מניקה ונוטלת גלולות למניקות. מאז הלידה אני מרגישה שהחשק המיני שלי נעלם כלא היה. אין לי חשק מיני אף פעם, קשה לי מאוד שבעלי מנסה לגעת בי בזמן קיום יחסים, אני רק מחכה שזה יסתיים, וגם בזמן האקט אני מרגישה ממש מנותקת, ושאין שום גירוי. גם סרטים, תמונות, אוננות לא עושים לי כלום. מרגישה שאחרי הלידה כאילו הכל מת. לבעלי מאוד קשה עם זה, וגם אני מתגעגעת להנות מזה, ולא לעשות את זה רק כי הוא רוצה. האם יש מה לעשות מלבד להפסיק להניק ולקחת גלולות? כי אני מניחה שזה הגורם העיקרי. האם יש תרגילים מחשבתיים שניתן לעשות כדי לעורר את החשק המיני? אשמח לתשובתך, תודה רבה

ירידה בחשק המיני אחרי לידה הוא דבר טבעי. האם הירידה הזו שונה מהלידה הקודמת? במידה וכן אז זה לא רק על רקע הלידה. אולי משהו קרה גם ביחסים הזוגיים שמתבטא בירידה בחשק המיני.

23/11/2020 | 10:25 | מאת: סופיה

לאחר הלידה הראשונה הרגשתי ירידה מסוימת בחשק המיני, אולם לאחר הלידה הזאת אני מרגישה כאילו החשק המיני נעלם לגמרי.

מנהל פורום סקסולוגיה