עומק חדירה מקסימלי

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

05/08/2001 | 12:35 | מאת: עידו

שלום בלי עין הרע בורכתי באיבר מין גדול מאוד יחסית (קצת פחות מ - 34 ס"מ) זה אולי נשמע מצחיק אבל אני די אומלל. ראיתי סרטי פורנו בהם גברים עם איבר בגודל שלי מקיימים יחסים בלי בעיות כולל מין אנאלי. אבל במציאות כל יחסי המין שלי מסתכמים בצחוק גדול ובמקרה הטוב במין אוראלי. אף בחורה לא היתה מוכנה שאחדור לתוכה. איך אני יכול לדעת מה עומק החדירה המקסימלי בלי לפגוע באיברים הפנימיים שלה.

לקריאה נוספת והעמקה
05/08/2001 | 14:29 | מאת: אלמונית

34?!? אתה בטוח שזה לא 24 אולי?? נראה לי שהאורך המקסימלי הוא בסביבות ה-20 ס"מ. אולי קצת יותר. תהיה בריא...

05/08/2001 | 17:36 | מאת: אני

הי חבר עם גודל כזה אתה יכול לעשות לה חותר תשמע אם העובי לקח קצת מהאורך אני לא יכול להאשים אותה שהיא לא רוצה . בכל אופן תשמע אין לי מה שיש לך אבל עדין מכובד לי 19 ס"מ תשמע הבנות שאיתך מפחדות קודם מהמראה ואחר כך אם תדחוף עד הסוף זה באמת יכאב לחלק במיוחד אם אתה הראשון שלה . ואנילי מה אתה רוצה לצאת מהגרון ? לבסוף שמע אם תיהיה עדין אין מה לדאוג ואם היא פוחדת תן לה לביות למעלה כך שהיא יכולה לקבוע כמה נכנס . ובמקרה הגרוע לך לזוגלובק לעבוד

05/08/2001 | 17:34 | מאת: מישהו

מהיכן התחלת למדוד ? מהברך ? תעשה לנו טובה . . . .

06/08/2001 | 09:46 | מאת: עידו

ראיתי בערוץ הגרמני בתוכנית תעודה,בחור עם איבר של 34 ס"מ,וגם לו היו את אותן צרות כמו לי. לדוגמא קונדום בגודל מתאים וכו' קראתי גם,שכוכב הפורנו ג'ון הולמס ,מנוחתו עדן,היה לו 33 ס"מ וזה לא הפריע לו לשכב עם יותר מ- 14000 נשים.אז למה אני לא יכול לשכב אפילו עם אחת?

06/08/2001 | 11:45 | מאת: בחור

אח שלי, עם כלי כמו שלך אני מוכן לפתור לך את כל הבעיות רק תשאיר טל........

06/08/2001 | 12:17 | מאת: יוסי רוסמן

שלום רב לכולם. פורום אין אונות הוא פורום רציני המיועד לתת מענה לבעיות המטרידות גברים ונשים בתחום המין. אני מכבד כל שאלה שנשאלת בפורום, וכל גם מנהל הפורום, דר' בירן. אני מאוד מבקש לא להגרר לתגובות לא ראויות על שאלות הגולשים. מי שחושב שהוא יכול ליעץ, מוזמן לעשות זאת, אבל מי שרוצה להתלוצץ או לצחוק על חשבון אחרים בבקשה שימצא מקום אחר לעשות את זה. אני מאוד לא היתי רוצה להתערב בנעשה בפורום ע"י מחיקת הודעות. אני מבקש מכולם לשמור על הרמה הגבוהה של הפורום. גלישה נעימה יוסי רוסמן מנהל הפורומים.

מנהל פורום סקסולוגיה