להטב, טיפול מיני, חרדות

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

27/10/2020 | 15:57 | מאת: הילה

קודם כל אני לסבית.. אני הכרתי בחורה, ואני מנסה לצאת איתה, היא עברה דברים לא נעימים עם גברים(הטרדות מניות, נגעו בה בלי שתרצה, אונס..) היא נראה, ועדיין לא אוהבת את הגוף שלה בגלל מה שעברה היא רוצה זוגיות, אבל קשה לה להתחבר/אין לה חשק מיני (מפחד פיזי נראה לי) -ואין לי איך לעזור לה.. איך מטפלים בדבר כזה? מה אפשר לעשות.?

בחורה שעברה טראומות מיניות סביר כי תפתח חרדה בתחום. לכן מומלץ לפנות לאיש מקצוע מותאם כמו מטפלת מינית לעזור לה לקבל את הגוף שלה . וללמוד ליהנות ממין ולא רק לפחד.

מנהל פורום סקסולוגיה