רתיעה ממין וממגע..כל מגע פשוט גורם לחוסר משיכה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

19/10/2020 | 20:42 | מאת: יעל

שלום, מה לדעתך יכול לגרום לסלידה ממין וכל מה שקשור לזה? יש לציין שגם מגע קל מרתיע אותי ובכלל אינטימיות.. אני לא שולטת בזה. מה שכן אני מרגישה שאני לא נמשכת/ לא רוצה ברגע שנוגעים בי אני לא מדברת איתך על חבר אלא בדייטים... מצד שני, אני חושבת שבגלל שכל הדייטים שלי לא נעימים לי כי ישר מנסים לגעת לנשק וכו' אז זה יצר אצלי סלידה... כלומר אין קשר בין הדייט לכימיה שאמורה להתפתח זה כאילו נתתי את הטלפון והזמנתי שיתעסקו איתי. ונמאס לי גם מזה שכך בחורים מתיחסים אליי..עד שהפסקתי לצאת. ויש גם חשש מדייטים.. גם בושה מזה שאני בתולה אבל נתנו לי להרגיש שזה לא בסדר מאז שאני בת 18.. וזה הפך לתסביך ובלי קשר אין לי פנטזיות או חרמנות.. פשוט מגעיל אותי

הנושא המיני מאוד טעון אצלך. את נרתעת מכול מה שקשור לזה. זה לא תקין. יתכן וקרה לך משהו בילדות ואת הדחקת את זה מאוד, וזה משליך על כול ההתנהגות שלך כבוגרת. כדאי לך לפנות לטיפול אצל מטפלת מינית מעולם הפסיכולוגי. אם את גרה במרכז את יכולה ליצור איתי קשר 054-4390916 חמדה

מנהל פורום סקסולוגיה