בתולין ונטייה חד מינית

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

14/10/2020 | 11:40 | מאת: יהודית

אהלן.אני אישה בת 43.אני נמצאת בזוגיות עם אישה כבר כמעט שנה. הבעיה היא שאני לא יכולה להסכים להחדר על ידייה. היא רוצה.ולא נעים לי לספר לה שלמעשה אני עדיין בתולה. הכוונה .לא קיימתי יחסים עם חדירה מעולם. הייתי עם נשים אך ללא חדירה. אני יודעת שזה בושה בגילי.ואני מתביישת. אני רוצה לדעת איך אני פותרת את הבעיה של הבתולין והפחד מחדירה.גם לא הכנסתי מעולם טמפון אפילו .(שלא לדבר על אביזר)

פחד מחדירה לא קשור לאבדן בתולין. את צריכה לברר מדוע את מפחדת מחדירה. לערכתי עם הייתה החדרת אצבעות במהלך ההתנסויות המיניות שלך את כנראה כבר ללא קרום בתולין. ואם זה לא קרה ויש חשש מפני חדירה כדאי לך לפנות לעזר מקצועית. אם את גרה במרכז את מוזמנת ליצור קשר 054-4390916 חמדה

19/10/2020 | 20:43 | מאת: יעל

היי, בגדול אפשר לעשות ניתוח וגם יש אביזרים שמרחיבים...

ניתוח של איזור הוגינה נועד רק שיש בעיות של כאב בעקבות איזה מחלה. מרחיבים יש ניתן למצוא באינטרנט שיעזרו להרחיב את שרירי הנרתיק.

27/10/2020 | 15:11 | מאת: יעל

חמדה, סליחה שנדחפתי... אבל באמת מהן הסיבות מפחד מחדירה... תכלס גם אני מפחדת ממין. היתי פעם אצל סקסולוגית על הפגישה הראשונה שאלה אם אני רוצה מרחיבים? לא חזרתי אליה יותר.. זה נראה לי קצת מוזר לעשות דבר כזה... אם תגידי לי ללכת ליעוץ... אין לי שמץ של מושג למההכל מרתיע אותי העוד אחרים עושים סקס גם עם פרטנר שלא מכירים ועוד בפעמים הראשונות שלהם.. האם זה יצר חרמנות?

מנהל פורום סקסולוגיה