שאלה בקשר לעינוג עצמי

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

26/08/2020 | 04:03 | מאת: דריה

חמדה שלום, אני בת 25, לא בתולה. יש לי מין ויברטור מגומי שנועד לעינוג עצמי. הבעיה שכל פעם שאני משתמשת בו, אני לא נהנית כמו בסקס רגיל וזה למרות שאני רטובה. בנוסף לאחר מכן אני חייבת לשירותים,מרגישה ששורף לי קצת בעת מתן שתן (שעובר אחרי כמה שעות) ומרגישה שלא התרוקנתי מספיק. אני אציין שבסקס רגיל זה לא קורה, אין לי תחושת שריפה ואני לא הולכת לשירותים ולא מרגישה שלא התרוקנתי. מה יכולה להיות הבעיה לפי דעתך? תודה על המענה.

שימוש בעזרים לעיתים משתמשים בכוח יותר מהרגיל. בזמן קיום יחסי מין לא תמיד מופעל אותו כוח.

מנהל פורום סקסולוגיה