פערים בין הרצוי למצוי

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

21/06/2020 | 23:44 | מאת: מירב

שלום אנחנו זוג בני 30. יחד מהתיכון, לא מכירים משהוו אחר מבחינה מינית. בשנים הראשונות הייתה תשוקה עזה, היינו נהנים סהכ מיחסי מין ומקיימים באופן תדיר. ניסינן להיכנס להריון אחרי מספר שנות נישואין ומשלא הצלחנו, היחסים הפכו לטכניים. בסופו של דבר עברנו טיפולים. אחרי לידה יש לי חשק מיני ואני יכולה אף לענג עצמי כשמתחשק אך כשאנו מנסים להיות יחד, אני לא נהנית מכלום.. לא ממגע בי, לא מהחדירה... אני הופכת למאוד ביקורתית והוא סובל מזה... פעמים רבות זה נעשה שוב טכני או שבגלל שאני לא רוצה לעשות זאת כך, אני מפסיקה באמצע. הגענו למצב שאנו מקיימים יחסים פעם בחודש.. וזה בדיוק הפער בין הרצוי למצוי. אני מרגישה שאני רוצה וגם לו בא לפעמים. אבל זה לא הולך... מה גם שעכשיו אנו מעוניינים בילד נוסף. בעלי לא יסכים ללכת לטיפול מיני ויש לציין שאנחנו מדברים על הכל..מאיפה אפשר להתחיל? יש משיכה בסהכ..

טיפולי פוריות לעתים הורגים את המיניות בין בני זוג . המטרה לעשות ילד משתלטת על היחסים וזה הופך להיות המרכז. מדבריך אני מבינה שגם לך קרה משהו בעקבות הטיפולים. אם בעלך מתנגד לטיפול מיני אולי תלכי את לבד ותביני מה קרה לך. אם את גרה במרכז את מוזמנת ליצור איתי קשר054-4390916 חמדה

מנהל פורום סקסולוגיה