דימום לאחר קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

14/06/2020 | 14:01 | מאת: חן

היי בת 21, נוטלת גלולות באופן קבוע לא מפספסת אף גלולה. קיימתי יחסי מין עם החבר ואחרי כמה שעות הופיע דימום קל מאוד בצבע אדום.. בבוקר שלמחרת הדימום המשיך בצבע חום ממש טיפות בודדות. האם יש לי ממה לחשוש?

אם וכאשר את לוקחת גלולות קבוע , אין סיבה לדאגה. למען הסר ספק אפשר להתייעץ עם רופא נשים שיעשה בדיקה ויראה שהכול תקין ומשהו לא קרה לרירית הנרתיק.

16/06/2020 | 11:03 | מאת: חן

נמשך כבר 3 ימים, טיפטופים קלים בצבע חום. עדיין תקין?

גשי לרופא נשים

29/12/2022 | 22:38 | מאת: יעלי

היי נוטלת גלולות באופן קבוע לא מפספסת אף גלולה , אני וחבר שלי התחלנו לקיים יחסי מין גם ללא אמצעי מניעה נוסף - קונדום והפעם האחרונה היתה מלווה בדימום קל לאחר קיום יחסי המין . מזה יכול להיות?

מנהל פורום סקסולוגיה