האם זה צעד כדאי לבחור בן 22

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

07/06/2020 | 02:55 | מאת: שאלה

בן 22 בריא. מעולם לא הייתה לי בעיה להגיע לזקפה בזמן האקט ולמעשה גם עכשיו אין לי בעיה רפואית כזו לאחרונה הכרתי מישהי חדשה. שאני מאוד ״מתרגש״ בזמן האקט איתה ולא מצליח להגיע לזקפה בגלל שהפעם הראשונה נכשלה מאז אני במעין מעגל וממשיך להיכשל (מרגיש שעצם המחשבה מכשילה אותי) האם מותר לי להשתמש בכדור כמו ויאגרה פעם אחת כדי ״לשבור״ את המעגל הזה ולתפקד ומשם לצבור ביטחון , האם זה יכול לסכן אותי/ליצור איזשהי תלות ובכול אופן האם ויאגרה תעבוד ולא תיכשל בגלל שזה ממקום של ״התרגשות״ ולא בעיה רפואית?

ויאגרה היא לא תרופת קסם. במקרה של חרדה גם ויאגרה לא תעזור. לכן כדאי להירגע אין צורך להילחץ ולא חייבים לעשות מיד חדירה אפשר ליהנות מהמפגש הפיזי וזה יוריד חרדה .

מנהל פורום סקסולוגיה