עוררות מינית מוגזמת ונמשכת

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

17/05/2020 | 11:04 | מאת: גדי

שלום, אודה לעצות. במפגש מיני עם זוגתי, שכלל גם לא מעט אלכוהול שעזר לשחרור, היא הגיעה לראשונה לאורגזמה וגינלית, מגירוי נקודת הג'י באמצעות האצבעות שלי, ואף הגיעה לשפיכה מספר פעמים. מאז, מזה כמה ימים, היא מתארת תחושה של עוררות מינית מוגזמת שלא חולפת. היא מתארת תחושה עקבית שכאילו האצבעות שלי עוד בתוכה, מגרות את נקודת הג'י. בעקבות זאת היא חווה תחושת חרמנות בלתי פוסקת. הדבר יוצר הרבה תסכול, ותחושה ששום דבר לא מצליח לספק אותה לגמרי. לא אוננות, לא מפגש מיני נוסף שהיה לנו בינתיים. אשמח מאוד לעצות. מה בעצם קורה פה? מה אפשר לעשות כדי לגרום לתחושה העקבית הזו לחלוף? תודה רבה

גילוי האורגזמה גרם כנראה לבת הזוג שלך לגלות עולם. אחוז הנשים שמגיעות לאורגזמה נרתיקית הוא מאוד קטן. יתכן שמהלך הגירוי המיני היה גירוי נוסף של הדגדגן עם האצבעות זה העלה את רמת הגירוי שלה. לגבי שפיכה , נשים לא שופכות כמו גברים. מאוד יתכן שרמת גירוי גבוהה גרמה לרטיבות גבוהה בנרתיק. בהחלט יכול לקרות שנשים יחוו כמה אורגזמות במהלך מפגש מיני . שווה לדבר איתה במקום להניח כי שום דבר לא יספק אותה. ואם היא צריכה כמה אורגזמות במפגש מיני אשריך!

מנהל פורום סקסולוגיה