מה עושים במצב כזה הזוי?

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

31/03/2020 | 21:20 | מאת: עוררות מינית סובייקטיבית

אני אישה ולקחתי תרופה שפוגעת בדופמין ,נכון לעכשיו היא פגעה לי בעוררות מינית סובייקטיבית ,איך מטפלים בבעיית עוררות מינית סובייקטיבית מה ניתן לעשות בבעיית עוררות מינית סובייקטיבית ? והאם טוטוסטרון יעזור?או dhea. מה יכול לעזור במצב כזה האם ניתן לעשות משהו אני מרגישה שכאשר אני מפנטזת אני לא מתרגשת יותר ולא נמשכת מינית האם זה עוררות מינית או חוסר חשק?

חוסר חשק גורם לכך שלא תתרחש ההתעוררות המינית. אם זה בצורה טבעית או מלאכותי. לא מבינה מה זה עוררות מינית סובייקטיבית

מנהל פורום סקסולוגיה