אימפוטנציה - מה הסיבה ומה היתן לעשות

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

12/03/2020 | 10:11 | מאת: רן

אני בתחילת שנות השלושים, ואף פעם לא היו לי בעיות רפואיות כאלה או אחרות, אבל מזה שלושה שבועות בזמן ששכבתי עם אישתי פתאום הלכה הזיקפה לפני שגמרתי, וקרה אותו דבר גם לפני שבועיים. ואני כמעט לא מצליח להגיע לזיקפה מאז, גם כאשר ניסיתי לבד אני גומר עם זיקפה חלשה לא כמו הרגיל. בנוסף מאז כמעט אין לי חשק מיני. יש עוד כמה סימנים שאני לא בטוח שקשורים, העין שלי רופפת הרבה מאז, ולפעמים אני שומע צפצופים באוזן למרות שאין לי בעיות שמיעה, ופעמים אחרות אני לא יכול לסבול רעשים קטנים מסביבי. חשוב לי לציין שהמצב המשפחתי שלנו בסדר גמור, ואני לא מרגיש שום לחצים נפשיים או בעיות בתוך הבית

גיל צעיר ובעיות בזיקפה . זה לא נפוץ לכן על מנת לאתר בעיות בריאות אחרות יש צורך לפנות לרופא משפחה לספר לו על התסמינים . הנ"ל יפנה אותך לעשות בדיקות דם מותאמות.

מנהל פורום סקסולוגיה