גודל איבר המין (בן 21)

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

21/02/2020 | 20:56 | מאת: אין שם

היי ערב טוב אני ממש מדוכא מאיבר מיני איבר מיני הוא 16 לבין 15 וחצי סמ ובמצב יושן הוא על 7 סמ ולפעמים אני רואה 6 , בנוסף האשכים שלי ממש גדולים לעומת איבר מיני. אני מבואס מהקטע גם שלאבא שלי ואחי הקטן בן ה14 יש יותר גדול ממני וזה מבאס שאני היחידי שלא קיבלתי איבר מין טוב רציתי לדעת האם גם בעקבות בעיה נפשית (ישלי OCD חרוני)האם זה מקטין את איבר המין גם ? ועוד שאלה איך מודדים את איבר המין מאחוריי האשכים או מלפנייהם תוכלי לענות לי בבקשה על מה שכתבתי תודה ושבת שלום

אין כול בעיה עם המידות שציינת . OCDשלך בהחלט יכול לבנות עוד סרטים על הגודל ועל איך נדפקת. אם אתה בטיפול כדאי לטפל בזה במסגרת השיחות שאתה עושה.

23/02/2020 | 11:59 | מאת: אין שם

הבנתי , שאלה איך אבל רק מודדים את איבר המין ? מתחילת איבר מצדו ?

כן

23/02/2020 | 22:53 | מאת: אין שם

תודה לך

מנהל פורום סקסולוגיה