וגיניזמוס - עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

16/02/2020 | 18:58 | מאת: גלית

שלום, בן זוגי אינו מצליח לחדור אליי. הרופא איבחן שיש לי וגיניזמוס. הוא נתן לי סט מאמנים לתרגול חדירה. אני מצליחה להכניס את מס' 3 עד האמצע ולא עד הסוף. מה מונע ממני להכניס אותו עד הסוף?

טיפול בבעית הוגיניסמוס צריכה להיות טיפול כולל. עבודה עם מאמנים, פיזיותרפיה של ריצפת אגן ושיחות עם מטפלת מינית. טיפול כולל יעזור לפתור את הבעיה בצורה טובה יותר. אם את גרה במרכז את יכולה ליצור קשר טלפוני 054-4390916 חמדה

מנהל פורום סקסולוגיה