מה דפוק אצלי - חוסר חשק

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

06/12/2019 | 21:23 | מאת: אדוה

היי, את בתולה בת 40. אף פעם לא רציתי בטח שלא סטוץ. כל חיי אני נמנעת מקשרים בגלל זה כי זה יגיע לסקס. וכמובן שבשלב מסויים זה הפריע ומפריע לי עקב העובדה שאשאר לבד וכו'... אני גם לא מאוננת וזה פשוט לא חסר לי. בקשר לצעירות: גם אז לא היה לי חשק בעצם אני לא יודעת מה כולם מתלהבים... כל מגע או כניסה לטריטוריה שלי מלחיץ אותי. לצערי החסימה הטוטאלית התרחשה בצעירותי עקב כמה גורמים: 1. הייתי מאוד מושכת כל הזמן מתחילים איתי אבל.. היחס אליי מאוד מיני אפילו לא מזמן יצאתי עם מישהו וישר איך שהתישבנו דיבר על החזה שלי ישר נגע בי וזה כל כך מציק לי שעושים לי את זה כשאינני ממכירה או שזה לא ה- חבר שלי ואפילו בא לנשק אותי בלי טאקט בשפתיים. כל דייטים שלי הם ככה דבילים בלי רגש. גם הוטרדתי מינית בקטנה אם זה דיבורים ואם זה ביחס או נגיעות. בחיים לא עברתי אונס אבל כן יש לציין שהכל גרם לי לבלבול להרגשת דחיה וחוסר רצון לנסות. יש מעין יחסי כוחות של הגבר השולט ואין ום הרמוניה או עדינות. כל הקשרים שלי נחתכו אחרי 2-3 מפגשים. האשמתי את עצמי שאני גמה וזהו.. אח"כ היה שלב הבושה וההמנעות ואם פעם ב.. אני מסכימה לדייט זה שוב קורה לי שאני רק מתאכזבת. הגעתי לשלב שבגילאי 25 ואילך נהיתה לי רתיעה ותחושת בחילה אם מישהו ברחוב רק רוצה להתקרב אליי.. מה שעולה לי בראש זה הדחיה הפיזית מהבן אדם. פשוט לא מושכים. בעיה נוספת: אני יודעת שכולם מקיימים יחסי מין אבל הרבה בנות נושים תמיד הסתכלתי עליהן ואמרתי איך משהו שוכב איתן אם איך שהן נראות ומנגד אני כן מקנאה שיש להם אהבה שהיא לא רק הסתכלות על החיצוניות כלומ אומרת לעצמי שגברים לא מסתכלים רק על זה והם לא נגעלים באמת.. מצד שני אני עברתי המון ביקורת מהחברה על הגוף וגם אני ביקורתית על עצמי אף עם לא אוהבת ומתקשה בעירום שלי ובגוף שלי וכמובן גם במראה של אחרים. אני מניחה שאני כך מביקורת שלילית קשה שעברתי ופחד מביקורת שבחורים שיוצאים איתי מרשים לעצמם והם לא חברים שלי.. מנגד קשה לי להיות סמל מין ושרוצים אותי בגלל זה כלומר בעבר, לעומת אחרות שהבסיס זה לא מיניות. ואולי כל זה יצר אצלי רתיעה וחוסר חשק טוטאלי.?

את מתארת בעיות רבות הקשורות לתפיסת גוף שלך ולמיניות. הסוגיות האלה מורכבות ויתכן והם השפיעו על מי שאת. על מנת לפתור את הפלונטר כדאי לך לפנות לטיול פסיכולוגי שיעזור לך להתמודד עם הסוגיות האלה.

מנהל פורום סקסולוגיה