חוסר חשק מיני מתמשך אצל רעייתי

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

30/11/2019 | 21:24 | מאת: מוטרד

היי, רעייתי בת 43, אובחנה כסובלת מתופעות גיל המעבר הכוללת ירידה משמעותיות ביותר בחשק המיני ויובש בנרתיק. מעבר לכך, סובלת מבעיות רפואיות נוספות כמו ריפלוקס ועוד. מטבע הדברים, העניין שלה בסקס אפסי (היא מודה בכך). לא קיימנו יחסים מזה כשבעה חודשים(!) לדאבוננו, זוגתי אינה מצליחה למצוא מזור לבעיית הריפלוקס, כך שהטיפול באובדן החשק נדחק הצידה, ואין בה כלל מוטיבציה לטפל בנושא. אני מזדהה עם מכאוביה של זוגתי אך מנגד העדר הסקס מכביד עליי מאוד(אני אדם מיני מאוד) ופוגע בזוגיות. אציין כי באופן כללי במשך שנות נישואינו קיימים בינינו פערים משמעותיים בחשק המיני. אשמח לעצתך מאחר ואני אובד עצות, תודה

פערים ברמת החשק המיני בין בני זוג היא תופעה נפוצה. הדרך לטפל בבעיה היא בתאום ציפיות בין בני הזוג והבנה הדדית. לרוב בני זוג נוטים לא לדבר על זה כי זה מלחיץ אם קשה לדבר על זה ביחד ניתן להעזר באיש מקצוע שיעשה תווך בין הצדדים. אם אתם גרים במרכז אתה מוזמן ליצור איתי קשר 054-4390916 חמדה

03/12/2019 | 17:11 | מאת: מוטרד

תודה על תשובתך, אך מה ניתן לעשות כאשר מעורבות בעיות רפואיות כפי שפירטתי? זוגתי עסוקה (מסיבות ברורות) בנסיונות כושלים בטיפול בבריאותה ואינה חשה כל רצון להתמודד עם העדר החשק המיני?

נכון שסדר העדיפות שלה הוא בעיות הבריאות שלה. גם חוסר חשק מיני קשור לבריאות. לכן חשוב לדבר על הדברים כפי שציינתי קודם.

מנהל פורום סקסולוגיה