זוגיות שנקלעה לבעיה קשה ומורכבת

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

20/11/2019 | 13:33 | מאת: אנונימי

נשוי + 3 הגדול בן 14 הקטנה בת 5. אשתי במקצוע היא אחות ומטבע הדברים עובדת במשמרות. לאחרונה היחסים בינינו ירדה פלאים מ 3 פעמים בשבוע לערך לבקושי פעם בשבועיים ולטענת אשתי בגלל מצבים קשים במחלקה שמשפיע עליה. קבלתי את טענת אולם לאחר תקופה שהיחסים לא חזרו למסלולם הרגיל בררתי דרך חברה משותפת והתברר לי שיש פעמים שהיא אינה בעבודה ( במיוחד משמרות יום). שאלתי אותה מספר פעמים לאחר שבררתי והתברר שהיא לא בעבודה היכן היא נמצאת היא התחמקה מתשובה ברורה עד שהיא נשברה והתוודתה בפני שהיא הולכת למועדון של החלפת זוגות ובעצם היא עם עוד חברה. היא נורא בכתה והתחננה בפניה שאעזור לה לצאת מהאובססיה למין. היא מחפשת ריגושים מעבר להבנתי ורצונותי. אני לא בסרט פורנו. אמנם היא הפסיקה לצאת למועדון אבל היא רכשה כל מיני אמצעים וצעצועים לעינוג עצמי. היא ממש אובססיבית. בגלל הילדים אני לא מעוניין לפרק כרגע את התא המשפחתי ואני מעוניין כמה שיותר לעזור לה לצאת מהשיגעון שהיא נמצאת בו. היא מחפשת גבר שיטריף אותו ויגרום לה לרעידות ולאורגזמות מטורפות כך שאני בעצם לא רלוונטי. במצב הנתון מה את מציע לי בקשר כיצד להתנהל הן בפן האישי האינטימי ובכלל לחיות ביחד עד כמה שניתן לטובת הילדים עד שיהיו עצמאיים. יש לציין שבכללי היא אשה טובה מטפלת בילדים ודואגת לחינוכם. מכבדת אותי ומתייחסת אלי יפה. היינו ביעוץ אבל טענת הבסיסית שהאובססיה שלה לא צריכה ולא משפיע על הזוגיות.

זוגיות ומיניות הם שני דברים שהולכים מאוד ביחד. לטענתה "האובססיה שלה אל צריכה לפגוע בזוגיות" אני לא יודעת מאיפה נילקח ההסבר הזה, במיוחד שהאובססיה קשורה לתפקוד המיני שלה. נראה כי ההסבר בה להצדיק את ההתנהגות שלה ולא להתמודד איתו ולהכיר בעניין שיש בעיה גם זוגית וגם בתפקוד המיני. דבר שלי מאוד חבל שבר ותרת על האפשרות לשנות את המצב המיני בניכם. תמיד אפשר ללמוד להיפתח ולהתאים את הציפיות ההדדיות בקטע המיני. לערכתי אתם זקוקים לטיפול ממוקד זוג-מיני. אם אתם גרים במרכז אתה מוזמן ליצור קשר 054-4390916 חמדה

מנהל פורום סקסולוגיה