נישואין ובעיות בתחום המיני

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

16/11/2019 | 10:47 | מאת: Ora

שלום, אשמח לעזרתך או לפחות להכוונה מהי הכתובת לבדיקת הנושא ולהמשך טיפול. אני בחורה צעירה נשואה עם ילדים. בעלי גבר בשנות ה30+ לחייו. חשוב לציין שהוא הראשון שלי ואין לי כל נסיון מיני לפניו. ועם הזמן גיליתי שגם אני הראשונה שלו. מתחילת הקשר בינינו ועד כה מצידו אף פעם לא היה חשקים, צורך מיני או חוסר מיני. יכולים גם חודשים שלמים ללא התקרבות מינית או יחסי מין. לא נראה שמפריע לו או מטריד אותו הוא גם לא הטיפוס של פורנו, אוננות או דרכים עצמיות לסיפוק. (בוודאות) גם לא מדבר על זה, לא מעלה את זה ולא נראה שחושב על הנושא בכלל. מהצד שלי יצא לי לפתוח בעבר ולדבר על זה מס' פעמים תמיד טוען בתוקף שנמשך אליי מאוד ושכל גבר שונה. שלא לכולם יש צרכים באותה רמה. בקיצור עד כה לא קיבלתי תשובה ברורה מרגישה שמבחינתו מין וכל הקשור זה בכלל לא חלק שנכלל בנישואין או זוגיות וגם אם כן ברמה הכי נמוכה שיש, ותמיד ביוזמת הצד השני. *חשוב לי לציין שהוא גדל בבית דתי (לא חרדי). בחודשים האחרונים הסקרנות,ההתעניינות והפתיחות שלי נושא גדלה והתעצמה עוד יותר. וגם הרצון שלי לחיים מיניים פעילים, בריאים ומספקים. בטוחה שיש אנשים יצריים יותר או פחות אבל במקרה הזה אני בטוחה שיש פה בעיה. אשמח לעזרתך..תודה רבה

לעתים ירידה בחשק המיני אצל גברים היא אולי דיכאון סמוי שבא לידי ביטוי בירידה בחשק. יחד עם זאת יכול היותר גם בעיות אחרות כמו ירידה בטסטוסטרון. חשוב שיתחיל עם בדיקות דם לודא שהכול בסדר בריאותית, ואם וכאשר אפשר לפנות לייעוץ לטיפול מיני ואז לבדוק מה הסיבה האמיתית להימנעות. אם אתם גרים במרכז את מוזמנת ליצור איתי קשר ב054-4390916 חמדה

מנהל פורום סקסולוגיה