גבר שלא נהנה מחדירה אלא רק ממין אורלי ואוננות

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

20/08/2019 | 21:30 | מאת: גבר שלא נהנה מחדירה

אני ובן זוגי כשנה וחצי בזוגיות מאושרת. תקשורת פתוחה וקשר בריא. בן זוגי אינו נהנה מיחסי מין מלאים. הוא רואה זאת כמאמץ מיותר ומעדיף מין אורלי (בהדדיות) או אוננות הדדית. אנו חווים אורגזמות מדהימות, אך לי מאד חסר החדירה עצמה, לעשות אהבה. אני לא מגיעה לאורגזמה מחדירה, אלא נהנית נטו מיחסי המין. התדירות ירדה לפעם בחודש. איך נוכל לפתור זאת?

גבר שלא נהנה מחדירה יש לזה סיבות אחרות. יתכן והוא התרגל לאוננות חזקה ואז אף גירוי בנרתיק לא יכול לחכות את התחושה הזו. ויתכן והוא נמנע כי הוא לא רוצה להיות נבוך על כך שהוא לא מצליח להגיע לשפיכה כתוצאה מחדירה.

23/08/2019 | 08:16 | מאת: גבר שלא נהנה מחדירה

תודה על התגובה. הוא מצליח להגיע לשפיכה מחדירה. הבעיה היא ההנאה מיחסי המין. הוא אמנם גומר מהר אבל טוען שהוא לא מרגיש צורך לחדירה. לא נהנה מזה.

מנהל פורום סקסולוגיה