סובלת מדי פעם מהתכווצויות בבטן אחרי סקס ולא מצליחה לגמור

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

12/08/2019 | 21:11 | מאת: אנונימית

שלום, כמו שציינתי בנושא, אני לא מצליחה לגמור. חבר שלי (אנחנו ביחד כבר 3 חןדשים) טוען שאני מאלו שמשפריצות, וכשאני עוצרת אותו קצת לפני השיא בטענה שיש לי פיפי הוא אומר שזה לא זה ושזו הגמירה. הבעיה שלי היא שאני לא יודעת איך לשחרר את מה שנבנה במהלך הסקס. נעים לי מאןד והוא מדהים במיטה, אבל משהו לא משתחרר לי. לצערי גם לבד אני לא מצליחה לשחרר. בנוסף, בחלק מהפעמים קצת אחרי שאני עוצרת אותו אני מרגישה כיווץ בבטן התחתונה. האם יש קשר בין הדברים? אני בת 26 ופעילה מאוד. גם מבחינה מינית וגם מבחינת הדברים שקורים בחיים שלי. לימודים, עבודה, אימוני כושר. האם הכל קשור אחד בשני? מה אפשר לעשות כדי לפתור?

כיווצים בבטן תחתונה הם בעיקר כיווצים של ריצפת אגן ובטן תחתונה. יתכן ורמת הגירוי שלך מאוד גבוהה ואז את מכווצת באופן לא רצוני את שרירי הבטן התחתונה וזה נותן תחושה של כאב. על מנת לדעת בדיוק מה קורה צריך אבחון יותר מעמיק.

מנהל פורום סקסולוגיה