שאלה על תזמון בסקס.............

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

16/07/2019 | 01:11 | מאת: lol

היי, מצד אחד אני שומעת על שמדברים על סקס טוב או גרוע ועל להיות טובה במיטה. ועל זה שנכנסים למיטה ואין מה למשוך כי אם הסקס פגום אז מה שווה הקשר וכדאי לחתוך, משמע שכל אלו שיוצאם ולא שוכבים אולי יגלו ברגע ששכבו כי הסקס גרוע ובזבזו זמן בקשר. מנגד: אומרים שגבר צריך להיקשר רגשית וכיבוש מהיר מוריד. שסקס טוב זה תקשורת ואהבה . אז איך אנשים שלא מכירים יכולים לעשות סקס מהר רגשית ושזה יהיה טוב? וירצו להמשיך בקשר הזוגי.. כל זה גורם לי לחרדת ביצוע איך יודעים מה התזמון לא להיפגע ושגם יהיה סקס טוב. מה נחשב לסקס גרוע? שלא גומרים? יש כאלו שלא מוכנים לחכות... זה ידוע שאישה צריכה יותר זמן מגבר. איך יודעים שגבר לא יאבד עניין ?

כול כך הרבה שאלות לא ברורות. יחסי מין וקשר זוגי הם חלקים שקשורים אחד בשני. סקס טוב/ רע זה מאוד סובייקטיבי. חרדת ביצוע זו בעיה בפני עצמה שלא קשורה לסקס גרוע או טוב.

מנהל פורום סקסולוגיה