חוסר תשוקה כרוני? איך אפשר לשנות

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

10/07/2019 | 16:29 | מאת: ליאת

שלום לך, אני כבר בת 40 לא יצרתי זוגיות. תמיד נמנעתי. הרבה זה בושה פחד מביקורת, ביטחון עצמי וכו'.. אבל נעזוב את כל זה בצד. למה אף פעם אני לא רציתי מבחינה מינית את הגבר שמתחיל איתי ואנחנו בדייט? למה תמיד אני לא רוצה אותם לא נמשכת או יורד לי. אני הרבה הייתי מסתכלת על חברות שלי בנות דודות שלי ותמיד שהייתי רואה אותן עם בני זוגן. שאלתי איך הן נמשכות אליו? בקיצור הרבה גברים לא מושכים אותי.ואפילו המחשבה... משיכה אצלי זה התנהגותי אבל.. בימנו הכל מהר דייט ראשון כבר מנשקים על ההתחלה ונוגעים איך שאת מתיישבת וזה גם מוריד לי ולא נעים לי אפילו קשה לי להנות מהמגע זה יותר מלחיץ אותי. מה הוא רוצה? למה הוא עושה את זה? הוא לא מכיר אותי? זה נראה לי סתם.. אולי הוא בודק אותי? ובגלל זה נמנעתי מקשרים. כי גם כשיצאתי וניסיתי ישר יש את המגע ואצלי זה מעורר דחיה כי אני לא נמשכת ואין את הזמן להיכרות.. מעבר לזה שיש כאלו שאני יודעת שבחיים לא ארצה. למה אני כל כך ברננית במשיכה, אני לא עושה את זה בכוונהאני לא שולטת על זה. מה אפשר לעשות?

התשובה טמונה בשאלה שלך. את לאורך השנים שיכנת את עצמך שאת לא רוצה קשר עם גברים כי את מתביישת וכול גבר שניסה מיד המוח שלך החליט לא להימשך אליו. אם וכאשר את רוצה קשר צריך לעבוד על הדברים שנתקבעו להם בראש שלך. אם את גרה במרכז את מוזמנת ליצור איתי קשר, 054-4390916 חמדה ,וננסה לעזור לך לשנות את החשיבה שלך שהתקבעה לה.

מנהל פורום סקסולוגיה