זיקפה רק ממגע, האם טבעי?

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

10/07/2019 | 06:15 | מאת: דני

היי, אני גבר ובן 51. נפרדתי לפני שנה מאשתי. אני יוצא עם נשים, הבעיה שעומד לי רק במגע. כלומר חייבות לגרות אותי במגע ידני או אוראלי בשביל שיעמוד לי. עם אשתי זה לא היה קורה, היה עומד לי רק מהמחשבה שיהיה סקס. רציתי לדעת האם זה נורמלי? אני מרגיש מאוד נבוך, הם כאילו לא מושכות אותי למרות שהן נאות מאוד. גם הזיקפה שלי לא חזקה איתן ( בערך התנסיתי עם 6-7 נשים מאז שנפרדתי) לכן כמעט ולא קיימתי יחסי מין מאז שנפרדתי. אם הן מאוננות לי אן מוצצות אז אני מגיע לזיקפה חזקה אבל ברגע שמנסה לשים קונדום הזיקפה יורדת. גם עם ויאגרה. הויאגרה פועלת עלי תמיד אחרי הפעילות המינית (ניסיתי 50 מג מספר פעמים, אולי כדאי 100 מג?). אציין שזיקפת הבוקר שלי חזקה מאוד. כלומר אין בעיה פיזיולוגית. מה ממליצה? תודה תודה

קרה כאשר גברים מתגרשים בגילך אחרי שהיו נשואים ועשו סקס עם אשה אחת שיפתחו כול מיני בעיות תפקוד מיני עם נשים חדשות. נשמע שזה המקרה. כול מה שאתה צריך זה להירגע ולהיות פחות בלחץ אז הזקפה תבוא בכול מצב ולא רק במגע.

11/07/2019 | 16:10 | מאת: דני

היי, ניסיתי להירגע עם בירות. אבל אז הבירות מתברר שמנטרלות לי היכולת להגיע לזיקפה. ניסיתי לקחת וואבן, אבל נראה לי גם מנטרל היכולת. ויאגרה לא עובדת שיש סטרס. ויאגרה עם בירה גם לא עובדת אצלי. מתרגש מאוד למרות שמלא נשים רוצות אותי. אני לא חלילה מיואש. סהכ תרמתי את חלקי לחברה. אבל מבואס שלא יכול להנות מדבר כה בסיסי. וגם לא בא לי מערכת יחסים, בא לי רק לעשות חיים. אז זה מתנגש. אולי סיאליס עובד שונה מויאגרה?

התרופות לזיקפה באשר הם לא עובדות בזמן לחץ. ויאגרה ואלכוהול זה ממש אסור. אולי שווה לך לבדוק אופציה של טיפול סקסולוגי. אם אתה גר באיזור המרכז אתה מוזמן ליצור קשר054-4390916 חמדה

11/07/2019 | 18:36 | מאת: דני

אתקשר. תודה

מנהל פורום סקסולוגיה